Kaivertamisen peruskurssilla opimme käyttämään kaiverrusveistä ja teemme niillä yksinkertaisia tasokaiverruksia kuten lehtiä, ja yksinkertaisia kukkia kurkusta, porkkanasta, omenasta ja/tai lantusta. Opetuskielenä on suomi.

Kurssilla opitaan tekemään esimerkiksi tällaisia melko yksinkertaisia kaiverruksia:

Fruit Garden järjestää peruskursseja omissa tiloissaan (Bulevardi 48 A 24, Helsinki). Kurssin hinta on 49e/henkilö (sis alv). Raaka-aineet ja veitsen laina sisältyvät kurssin hintaan. Kurssille mahtuu max 5 henkilöä. Asiakkaat saavat mukaansa kaiverrukset koriasetelmana (napsauta kahta viimeistä kuvaa).   Peruskurssi kestää 3 tuntia.

Suosittuja ovat olleet myös ryhmäkurssit asiakkaan tiloissa. Kurssin hinta on 170 e/ryhmä (sis alv) Raaka-aineet sisältyvät hintaan. Opettaja tuo työvälineet mukanaan ja niitä saa käyttää korvauksetta. Kurssille mahtuu kerrallaan 5-7 henkilöä. Kurssi kestää 3 tuntia.

Useat kansalaisopistot järjestävät Fruit Gardenin opettamia taidekaivertamisen kursseja. Kannattaa kysyä kursseista lähimmästä kansalaisopistosta. Seuraavat kurssit ovat tiedosssa vuodelle 2021 (ellei korona estä):

Joensuun kansalaisopisto: peruskurssi

Kalliolan kansalaisopisto: peruskurssi

Vantaan kansalaisopisto: peruskurssi

Kaarinan kansalaisopisto: peruskurssi

Porvoon kansalaisopisto: peruskurssi

Jokelan kansalaisopisto: peruskurssi

(Kansalaisopistojen kursseille Ilmoittautumiset kansalaisopistoihin)

————————————————–

Muut ilmoittautumiset ja lisätietopyynnöt

nittiya@fruitgarden.fi
+385 45 155 7129