Saksan Stuttgartissa järjestetään neljän vuoden välein Culinary Olympics. Se on ravintola-alan maineikas tapahtuma. Yhtenä osana tapahtumaa on vihannesten taidekaivertaminen. Viimeisin tapahtuma oli helmikuussa 2020. Kaivertamisen kisaan osallistui toista sataa henkilöä eri puolilta maailmaa: Aasiasta, Amerikasta ja Euroopasta. Kilvassa oli kolme linjaa. Yhdessä niistä Nittiya Kosalle myönnettiin hopeamitali.


Luxembourgissa järjestetään myös neljän vuoden välein vastaava tapahtuma Culinary World Cup. Ne ajoittuvat Stuttgartin tapahtumien väliin. Viimeisin tapahtuma oli marraskuussa 2022. Taidekaivertamisen kisaan osallistui runsaasti kisailijoita eri puolilta maailmaa. Kilvassa oli kolme linjaa, ja yhdessä niistä Nittiya Kosalle myönnettiin kultamitali.