Naiset ovat naisia. Monet heidän tapansa ovat samankaltaisia eri kulttuureissa. Kun nainen pukeutuu juhlavasti, hän on koristanut asuaan rintakorulla iänikuisesti. Kesarinnan ja maalaisnaisen rintakorut eroavat jyrkästi toisistaan materiaalin ja valmistukseen käytetyn työn määrän suhteen, mutta yhtä rakkaita ne ovat kummallekin.

Fruit Garden tarjoaa tähän viehättävään perinteeseen ekologisen vaihtoehdon: kaiverretut rintakorut. Ne on valmistettu luonnon materiaalista, juureksista ja vihanneksista, ja Fruit Garden yhdistää niihin luonnon kukkia ja lehtiä. Korostetaan kokonaisuuden tyyliä ja värimaailmaa.

Materiaalista johtuen ne kestävät vain yhden päivän, eikä niitä voi siirtää suvulta toiselle kuten jalometalliset rintakorut. Mutta lyhyt kesto vain korostaa niiden yhteyttä luontoon, jossa kaikki on häviävää.

Fruit Gardenin rintakorut ovat pieniä ja kevyitä. Ne soveltuvat erityisesti käytettäväksi tilaisuuksissa, joissa halutaan korostaa ekologisia arvoja. Tilaisuuden merkitys korostuu, jos kaikki tai useat käyttävät ekologisia rintakoruja.

Esimerkiksi häiden juhlavuus saa keveyttä, jos sekä sulhanen että morsian käyttävät kaiverrettuja rintakoruja. Alln on muutama esimerkki Fruit Gardenin luomuksista.