Fruit Garden esittelee mielellään hedelmien kaivertamisen luovaa taitoa, ja opettaa sitä halukkaille. Koulutusta tarjotaan kahdella tavalla.

Räätälöity koulutus voi tapahtua asiakkaan osoittamassa tilassa. Siihen voi osallistua yksi tai useampi henkilö, mielellään ei enemmän kuin 6-10 henkilöä kerrallaan. Kurssin pituus ja tavoitteet ja mahdollinen jaksotus sovitaan asiakkaan kanssa. Fruit Garden tuo paikalle raaka-aineet ja välineet. Kurssin hinta riippuu laajuudesta ja muista sovituista asioista. Lisätietoa räätälöidystä koulutuksesta saa nittiya@fruitgarden.fi tai +358 45 155 7129 tai lähettämällä kotisivujen alalaidassa olevan kontaktipyynnön.

Ohjelmoitu koulutus tapahtuu Fruit Gardenin tiloissa. Tarjolla on kolmen portaan askeltava koulutus: Peruskurssi opettaa välineiden käyttöä ja perustaitoja. Jatkokurssi 1 kehittää taitoja niin, että kurssilainen oppii tekemään jopa ruusuja muita kaiverrettuja kukkia. Jatkokurssi 2 kehittää taitoja edelleen opettamalla suurten hedelmien kaivertamista. Vaiheet ovat itsenäisiä; niistä on erilliset kuvaukset näillä kotisivuilla.

Fruit Garden tarjoaa lisäksi erityisopetusta, joissa syvennytään edistyneempiin taitoihin.